Гледайте във видеото различните гледни точки!

 

 „Първо Европа трябва да се погрижи за хората с ниски доходи преди да хвърля пари и усилия за тези с различна от традиционната сексуална ориентация”, коментира в предаването „Часът на Милен Цветков” бизнесменът Васил Василев. 

 

„Мизерстващите в България са хиляди пъти повече от лесбийките и гейовете и към тях дискриминацията е тотална”, каза още той.  Василев е убеден, че гей парадите са вредни за възпитанието на подрастващите.

 

Музикалният продуцент Виктор Лилов коментира, че е много важно човек да има подкрепяща среда. Той разказа, че дълги години е имал проблем с това  кой е, каква е неговата идентичност и дали няма нещо сбъркано в себе си. По-късно обаче благодарение на близки приятели е разбрал, че е много важно човек да сподели какви са проблемите му със собствената му идентичност. Така решил да сподели на своите приятели, че е гей, за което днес не се притеснява да говори. Лилов заяви, че е твърдо „за” гей парадите и че те се организират, защото хомосексуалните хора търсят правата си.