Защо допуснаха задълженията на ЦСКА да достигнат 11 милиона, попита треньорът

 

"Българският спорт е в катастрофа", заяви треньорът на баскетболен клуб "Левски" Константин Папазов в "Събуди се". 

 

Относно последните събития около ЦСКА, Папазов каза: "Много лесно е да обвиняваме държавата, но защо допуснаха задълженията на ЦСКА към НАП да достигнат до 11 милиона? Когато те достигнаха този размер, вече беше късно". 

 

По въпроса за оставката на Иван Искров, Тити Папазов коментира: "Искров каза нещо важно- че КТБ е можело да бъде спасена. Възможно е той вътрешно да е знаел истината. Въпросът е защо банката не беше спасена през последната година. За съжаление държавата не направи нищо".

 

Коментаторите в студиото обсъдиха и случващото се в Гърция. 

 

"Аз съм един от малкото, които още симпатизират на Ципрас. Той се опитва да промени много неща във финансовата система. Стискам му палци”, заяви Антон Кутев от "БСП Лява България", като сравни гръцкия премиер с Ян Хус.

  

„Все ми се струва, че Гърция няма да излезе от Еврозоната. Никой няма интерес нещата да се разсъхнат. А и гърците няма да поискат да върнат драхмата. Вярвам, че ще влязат в определена рамка, която ще им наложи Европа”, заяви политическият психлого Антоанета Христова. 

 

„При гърците на по-ниските нива има носталгия към драхмата. Друг е въпросът дали това е правилно", заяви на свой ред Кутев. 

 

"Силно се надявам да се оправят нещата, защото е важно съседите да са добре. Досега ние да сме се предали. Те имат повече воля и характер от нас", каза от своя страна Тити Папазов.  

 

Целия разговор гледайте във видеото!