Преди това полетът от Франкфурт закъснял с час

150 пътници, пътували с полет от Франкфурт до София снощи, пристигнаха, но без багажа си. Затова алармира пред радио Дарик Христо Папукчиев - един от пътниците.

 

Той разказа, че снощи полетът е трябвало да излети около 17:00 от Франкфурт и да кацне около 20.00 часа, но е имало закъснение и пристигнал към 21.00 часа. Оказало се е обаче, че самолетът е пътувал без багажа на пътниците.

 

Христо Папукчиев обясни, че след като пътниците минали през всички проверки и отишли да изчакат багажа си: „Оказа се, че лентата се върти, а багаж не излиза. След 20 минути чакане част от пътниците отидоха да питат какво става. Посъветваха ги да подадат жалба. В един момент се оказа, че всичките 150 пътници трябва да подадат жалба".

 

 

Полетът също се оказва фантом по думите му: „Когато чакахме да се покаже багажът ни на лентата, на мониторите не беше посочен полетът, нито кой номер е. Хората казаха да не гледаме екраните, че всичко тук се научава с питане".

 

От Летище-София и от самолетната компания бяха потърсени за потвърждаване на достоверността на информацията, но не бяха открити.

 

Информация: Dariknews.bg