Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Водещите на Национална лотария Захари Бахаров и Рая Пакова кръстосват България, за да се срещнат с десетки късметлии, спечелили от предаването. Един от тях е Койчо Станев, който след участието си в играта „На крачка от късмета” на 22 октомври 2014 г. спечели нов автомобил. 

Днес той разказва, че първоначално не е повярвал на обаждането от Национална лотария: „Мислех си, че си правят майтап с мен”. Несигурността му обаче се изпарява в мига, в който стъпва в студиото на предаването. След първите обърнати монети Койчо изгражда своята тактика, която му донася успеха - залага само на четни номера на монети и печели. Развълнуван, той не може да повярва, че е спечелил толкова прекрасен автомобил. „Докато не я докараха, все още си мислех, че това не е истина”, заяви Койчо пред Национална лотария.

Новата придобивка е изключително полезна за Койчо, който е треньор по бадмингтон в Оряхово. С нея ходи на състезания в цяла България. „Вече й навъртяхме около 5 000 километра”, с усмивка казва съпругата му Марийка.

Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.