Как ще се развият отношенията между Съквартирантите, ще разберем в дейли епизода на VIP Brother във вторник от 20.00 ч. по Нова

ММА боецът Деян Топалски е Съквартирантът, който напусна Къщата на VIP Brother при третите елиминации на шоуто. Спортистът събра най-малко гласове - едва 13% от зрителския вот, но беше изпратен със сълзи и аплодисменти. В края на днешния лайф стана ясен и Съквартиранта, събрал най-много зрителска подкрепа. Това е Кичка Бодурова. Останалите номинирани бяха Джино, Иво и Люси.

Пред Ники Кънчев Деян сподели, че е доволен от участието си и е бил себе си. „Намерих много приятели и нито един неприятел”, смята спортистът. ММА боецът избра да спаси от следващите елиминации Катя и Здравко от „Ритон”, които смята, че са най-добрият пример за стабилно българско семейство.

Зрителите видяха и финалния етап в мисия „Войната за Къщата”, която приключи с победа на синия отбор. Но края на мисията пък разпали истинска война между някои от Съкваритрантите. Причината беше във финалната задача на мисията, при която Гъмов за синия отбор и Катя от „Ритон” за червения отбор трябваше да отгатнат чии са репликите, казани зад гърба на някои от Съквартирантите от други обитатели на Къщата.

След последната мисия Катрин е истински ядосана от думите, казани по неин адрес и директно потърси сметка от плеймейтките, които са ги изрекли. Моника заяви желание да напусне Къщата. В изповедалнята Моника сподели пред Big Brother, че е силно разстроена от последната мисия. Големият Брат й даде възможност да обсъди още веднъж решението си с останалите и на следващия ден да каже окончателното си решение. Повечето Съквартиранти застанаха плътно зад красавицата и категорично й забраниха да си ходи. Здравко също е дълбоко наранен от думите на Кичка по адрес на дует „Ритон”, че на техен концерт в Щатите е имало само 25 човека публика. След края на мисията обаче Кичка до последно отстоява твърденията си.

Как ще се развият отношенията между Съквартирантите, ще разберем в дейли епизода на VIP Brother във вторник от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.