ММА боецът гостува в „На кафе” броени часове, след като напусна VIP Къщата

„Не приемам VIP Brother за състезание, това е просто едно шоу”, заяви ММА боецът Деян Топалски. Съквартирантът гостува в „На кафе” броени часове, след като зрителите решиха именно той да напусне Къщата при елиминациите в понеделник

„Истината е, че вътре срещнах абсолютно нормални хора. Повечето от тях ме изненадаха колко са земни въпреки популярността и успеха си през годините”, добави Деян, като призна, че е имал предубеждение към част от участниците във VIP Brother. „Това е урок за мен, тъй като влязох много негативно настроен към повечето от тях”, отбеляза ММА боецът. 

Деян Топалски отговори на въпросите на постоянните коментатори на шоуто Стела Богомилова, Маги Желязкова и Антон Стефанов. Как той коментира поведението на Съквартирантите и каква е равносметката за участието му гледайте във видеото от „На кафе” по Нова. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.