Дали откритите номинации ще повишат напрежението в Къщата , ще разберем в дейли епизода на VIP Brother този четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Кичка, Луна и Моника са номинираните тази седмица за изгонване от Къщата на VIP Brother. Вотът ще е положителен, а кой ще напусне завинаги шоуто, ще стане ясно в понеделник по Нова.

Тази вечер Съквартирантите гледаха на живо четвъртите номинации, заедно със зрителите на Нова. Така те за първи път имаха възможност да чуят това, което останалите обитатели на Къщата мислят за всеки един от тях. По време на номинациите Луна направи предложение за брак към Бойко Борисов. Според попфолк певицата двамата с премиера имат обща съдба и живеят по сходен начин. „Той е обикновено момче от народа, а аз - още по-обикновено момиче от Шумен”.

Певицата обеща да му пее всяка сутрин на ушенце, а вечер да го величае във велики оди. „Смирено моля да обмислите предложението ми”, апелира Луна. Певицата сподели и идеята си, омъжвайки се за премиера, през 2016-та година именно Бойко Борисов да издигне кандидатурата й за президент на Република България.

Иначе резултатите от самите номинации до голяма степен отразяваха противоречията в Къщата без особени изненади.  Л отново предизвика недоволството на останалите Съквартиранти, след като отказа да участва в почистването на Къщата под предлог, че не се чувства добре. Мъжете обаче заподозряха, че певицата симулира.

Настроенията срещу Моника Къщата също се засилват. Плеймейтката прие най-трудно напускането на Деян. Красавицата толкова се разстрои, че открито заяви: „Изгониха най-мъжкото момче и най-качествения човек в Къщата!”. Джино и Люси реагираха изключително остро на думите й. Постепенно обстановката се нажежи дотолкова, че се заформи един от най-големите скандали от началото на сезона.

Разпределението на бюджета пък стана причина за пререкания между Гъмов и Кичка. Естрадната прима реши, че доста продукти липсват и това е по вина на актьора, който ги записва на дъската. „Той няма никакво отношение към кухнята, да взема аз да почна да пиша”, самопредложи се Кичка. След многократно повдигане на темата нервите на Гъмов не издържаха и той избухна.

Дали след откритите номинации напрежението в Къщата ще се повиши, ще разберем в дейли епизода на VIP Brother този четвъртък от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.