Не пропускайте номинациите във VIP Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова

Нови противоречи се заформят в Къщата на VIP Brother. Оказа се, че Луна не е най-големият дразнител за всички Съквартиранти. В дейли епизода този вторник зрителите станаха свидетели на остри изказвания от страна на Иво Танев към плеймейтката Светлана. След изключително слабите й познания по география, Иво посъветва моделът да почне да трупа знания за обща култура и мъдрост, която да е полезна както за нея, така и за децата и внуците й. Танев й направи забележка, че няма култура на хранене и яде „прасешки”, без да се замисля дали една храна се комбинира с друга. Но забележките на телевизионния водещ не спряха дотук. Неочаквано Иво изригна срещу Светлана. „Всеки трябва да си знае мястото! Нула компромис за тях! Стига сме подавали ръка на тези същества! Обществото ни боледува от такива елементарни частици!”, разпалено отсече водещият. Останалите звезди останаха силно изненадани от внезапната агресия, с която Иво подходи към Светлана.

Зрителите станаха свидетели и на внезапни откровени и опити за сдобряване в естрадните лагери. Кичка отказа да вечеря с останалите, защото се чувстваше виновна за глобата, която всички Съквартиранти отнесоха заради нея. Звездите почнаха да я увещават един по един да дойде на масата и да хапне с останалите. Дори Здравко я помоли да се присъедини към другите. Певицата използва случая, за да признае за свой изявен комплекс – че се чувства предател на родината. Това било повлияно и от множеството коментари, които е чела за себе си по форуми. Певицата се саморазкритикува за поведението си, с което несъзнателно наранява хората. Кичка се извини на всички за казаните обиди. Извинението й беше прието и скрепено с наздравица. „Добре дошла в отбора!”, поздрави я Иво Танев, а всички Съквартиранти аплодираха бурно певицата.

Преслава влезе в Къщата и предизвика вълна от бурни емоции. „Лягах и ставах с вас”, призна певицата. Big Brother уведоми всички, че Преслава се е върнала в Къщата благодарение на 10-те хиляди лайка, които е събрала във Facebook само за минута. Оказа се, че в момента публикацията с нейната снимка се радва на 78 000 лайка. Големият Брат обяви, че Преслава се връща не като пълноправен играч, а като гост-звезда. Тя не може да номинира и да бъде номинирана, което автоматично я изключва и от финалната битка за титлата „Любима звезда на България”.

След като Луна се раздели с конската си опашка, Big Brother възстанови целия седмичен бюджет. Звездите решиха с допълнителните 738 лева да извикат Джорджано, който да им изнесе концерт. Без да смята за особено разумна идеята на Съквартирантите, Big Brother изпълни и последната им поръчка от бюджета. „Това са най-неразумно изхарчените 700 лева в живота ви”, категоричен беше Големият Брат. Съквартиранти обаче се забавляваха страхотно и очевидно не споделиха мнението на Big Brother.

Не пропускайте номинациите във VIP Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.