Момичетата от Salute стават капитани

Във вторник вечер на сцената на X Factor ще стъпят музикалните диви и герои от четвърти сезон на шоуто. Новата тема предвещава невиждани изпълнения и звезден щурм на талантливите участници. Усмихнатите момичета от Salute ще се превърнат в истински капитани на най-мелодичната армия. Дарина ще оглави банда пънкари, които ще създадат истински хаос на сцената с много настроение и бурни танци. Стивън ще получи не само култово парче, но и задачата да спаси света за няколко минути. Кристиан ще се изстреля в Космоса, а Belcanto ще пропътуват през времето, за да се завърнат в една далечна епоха с песен на групата на всички времена. 

 

„Това е един от най-сериозните концерти от гледна точка на организация и реквизит. На сцената се пресъздават много динамични и зрелищни сюжети, които изискват невероятна дисциплина и подготовка на участниците“, коментират от екипа. 

 

Какви таланти и супер сили ще демонстрират останалите финалисти в шоуто – ще разберете утре вечер от 21:00ч. по Нова.

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.