Не пропускайте трети епизод на премиерния криминален сериал „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

В епизода на премиерния криминален сериал „Черният списък” тази вечер по Нова китайският шпионин на свободна практика Вудзин наема Реймънд „Ред” Редингтън. Задачата на Ред е да разкодира криптираните му компютърни файлове, тъй като Вудзин подготвя план за убийството на агент на ЦРУ в Шанхай. 

Същевременно в епизода тази вечер Лиз с притеснение очаква резултатите от балистичен тест на намерено в дома ѝ оръжие, които да хвърлят светлина върху съпруга ѝ Тома. Изпитанията за нея не спират дотук, тъй като една сенчеста фигура се промъква незабелязана, за да инсталира камери за наблюдение в къщата им. 

Каква е тайната задача на китайския шпионин и какви изненадващи разкрития предстоят за всички? Не пропускайте трети епизод на премиерния сериал „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук