Според руския лидер шефът на ФИФА Сеп Блатер трябва да получи Нобелова награда

Владимир Путин определи кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп като „изключителен” и „безспорно талантлив”. Според руския държавен глава Тръмп, който е

Още по темата

една от опциите за кандидатура на Републиканската партия, е „абсолютен лидер в президентската надпревара”.


Доналд Тръмп има не една противоречива проява, откакто се появиха президентските му амбиции. Може би най-скандално беше мнението му, че САЩ трябва да забранят влизането на повече мюсюлмани на своя територия.


Путин коментира Тръмп в отговор на журналистически въпрос, в рамките на продължаващата ежегодна пресконференция в Москва, уточнява БГНЕС. Руският президент коментира влошаването на отношенията с Турция, продължаването на въздушните удари в Сирия и Ирак, както и икономическото състояние на страната му и други вътрешни въпроси.


В по-ранен страничен коментар Путин сподели мнението си, че разследвания за корупция шеф на ФИФА Сеп Блатер трябва да получи Нобелова награда.


За събитието се регистрираха 1400 журналисти. 

 

Не всички обаче приемат толкова радушно публичните изяви на Тръмп. Наскоро негова кукла беше "обезглавена" с бейзболна бухалка в популярната игра Пинята. Това се случи на откриването на магазин на хранителна верига в Орегон. Вижте кадри!