Гледайте комедията „Сняг 2: Коледна забрава” от 12.50 ч. по Нова

Много смях и забавления очаква зрителите със звездата  от сериала „Ед” Том Кавана в комедията „Сняг 2: Коледна забрава” днес от 12.50 ч. по Нова. В продължението на хитовата лента „Сняг” Кавана отново влиза в ролята на дядо Коледа, но нови препятствия ще му попречат да изпълни своите задължения и празникът на милиони деца е застрашен.

Само дни преди Коледа Ник Сноудън е толкова зает със задълженията си на дядо Коледа, че забравя за обещанието да празнува заедно със съпругата си Санди. Ник излиза на разходка, както само Санта умее, чрез магическото си огледало. Но грубото приземяване отвежда Ник в болница с диагноза – амнезия. Сега е ред на Санди да върне паметта на Ник, но това не е толкова лесно. Според пазителя на книгата на Санта никой няма право да каже на Ник, че е дядо Коледа. От една страна, той никога не би повярвал, а от друга, съмнението може да сложи край на коледната магия завинаги. С помощта на елена Бъди и двама нови приятели Санди ще трябва да помогне на Ник да възвърне паметта си.

Дали Санди ще успее да върне паметта на Ник и ще бъде ли спасена Коледата, ще разберете в комедията  „Сняг 2: Коледна забрава” от 12.50 ч. по Нова.