Гледайте комедията „Бриджит Джоунс: На ръба на разума” днес от 14.50 ч. по Нова

Носителите на „Оскар” Рене Зелуегър и Колин Фърт отново се изправят пред проблеми в своята връзка в комедията „Бриджит Джоунс: На ръба на разума” днес от 14.50 ч. по Нова. Лентата е екранизация по втория бестселър на Хелън Филдинг за непохватната блондинка, а режисьор е Бийбън Кидрон.

Въпреки че в края на първия филм Марк Дарси и Бриджит се събират, в продължението не всичко върви по мед и масло. Дарси е искрено влюбен в „тресящата се" Бриджит и е развеселен от странното поведение на мнителната си половинка. Бриджит обаче е абсолютно убедена, че колежката на Марк, слабата и ослепителна Ребека, се опитва да я измести и изложи. Когато шпионажът, намеците и кръстосаният разпит не разкриват страховита лична тайна, тя открива нови начини да си усложнява живота - раздяла, сълзи и Тайланд.

Успехът на филма се дължи на множеството обърквания и неудобни за главната героиня ситуации. Рене Зелуегър е очарователна в ролята на притеснената Бриджит и се впуска без свян в приключенията, които ѝ предлага съдбата.

Не пропускайте развръзката в комедията „Бриджит Джоунс: На ръба на разума” днес от 14.50 ч. по Нова.