Лилия Делева твърди, че нямала къде да живее с детето

 

Бях отчаяна! Нямаше къде да живея с детето. Никой не ме подкрепя”. Това сподели в ефира на „Събуди се” Лилия Делева – майката, изоставила 11-месечната си дъщеричка пред жилищна кооперация в Пловдив.

Още по темата


33-годишната жена има още две по-големи деца, за които се грижи баба й, с финансовата подкрепа на майка й и на бащите. Бабата обаче бе категорична, че не може да отглежда повече „деца без бащи”.


Свекървата на Лилия, в чийто дом жената живеела доскоро с малката Владислава и нейния баща, също не приемала снаха си и внучката си.


В онази къща постоянно имаше скандали и побоища. Свекърва ми и девер ми постоянно настояваха мъжа ми да ме изгони, заедно с детето”, разказа Лилия.


Преди да се настани във въпросния дом, семейството живяло на квартира, но мъжът останал без работа и не можели да си позволяват да покриват разходите си.


Лилия разкри още, че бащата на Владислава все още дори не я припознал. 


Майката отрича първоначално появилата се информация, че и друг път е изоставяла дъщеря си. 


Когато Влади беше на един месец, свекърва ми я завела при социалните и казала, че никой от семейството не иска да се грижи за нея. През това време аз бях отишла да видя другите си две деца”, казва Делева.

 

Още по темата гледайте във видеото.


Репортер: Благой Бекриев