Не пропускайте пети епизод на премиерния криминален сериал „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Новата мишена в премиерния сериал „Черният списък” по Нова е съвършеният посредник в един несъвършен свят, познат още като Куриера. В епизода тази вечер Реймънд „Ред” Редингтън разбира, че Куриера е номер 85 в списъка с най-издирваните престъпници. Нает е да достави разузнавателен пакет на стойност 20 милиона долара на иранския агент Хамид Суруш. 

ФБР изпраща агенти на мястото на размяната, които са предупредени, че пратката може да съдържа всичко – от генетично създаден вирус до главата на жертва на убийство. След като вижда как сделката се разпада, Куриера убива агент Суруш и е сериозно ранен при опита си за бягство. Впоследствие става ясно, че Куриера има рядко генетично заболяване, от което не изпитва болка. Какви разкрития предстоят и ще успеят ли агентите да надхитрят Куриера? Не пропускайте пети епизод на премиерния сериал „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук