Гледайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Хубави новини предстоят за Поли в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер продуцентът Дани Милев не само й прощава за нейното непрофесионално поведение, но също така й намира проект, който е извън България. Този ангажимент я приближава към мечтата й да стане известна изпълнителка, като съвсем скоро ще стане ясно и дали приятелят й Станимир е готов да подкрепи нейния избор. 

Любовните вълнения за София продължават, която все по-трудно се справя с чувствата си към Боби. Същевременно тя разбира, че той не е готов да се впусне в сериозна връзка. Поредно изпитание предстои и за Рая – след като Светльо научава за мрачното й минало, той трябва да реши дали да продължи връзката си с нея. 

Коко е все така разсеян след раздялата си с Ани. Това едва ли ще се понрави на Сабина, която му възлага важната задача да организира парти в бистрото. Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.