Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Ново начало очаква Рая в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер тя преглъща гордостта си и отива да търси работа при Боби и сприхавата Сабина. Дани гостува в апартамента на Галя, но вероятно все още не е готов да разкрие истинската причина за посещението му в София. 

Същевременно Симона трябва да вземе изключително важно решение за нейната бременност, която изостря отношенията между всички. Непокорната тийнейджърка се изправя пред най-трудния въпрос в живота си – готова ли е да задържи бебето? Покрай проблемите на дъщеря си Боби е все по-напрегнат, но дава да се разбере, че държи тя да задържи бебето. 

Изпитания предстоят и за Митко, който трябва да понесе последствията от една забавна издънка. Подредената и взискателна Камелия е оставила буркана от работата си на съвсем неподходящо място. Впоследствие Митко прекарва цял ден в тоалетната, след като вместо кафето на закуска изпива разхлабително за слон. Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay