В играта „Мега джакпот” късметът се усмихна на Светла Цветкова от Етрополе

Вяра Цекова от София е големият късметлия в играта „На крачка от късмета” в Национална лотария тази събота по Нова. „Чувството да си собственик на нова кола е много хубаво, приятно и вълнуващо”, бяха първите думи на Вяра, след като спечели автомобила Citroen Elysee. 

„Определено не съм вярвала, че ще спечеля участие в предаването. Бях много изненадана, когато ми се обадиха”, каза още Вяра. На всички, които искат да бъдат на нейно място, 41-годишната софиянка пожела да вярват в късмета си.

Играта „Сейфове” зарадва Златно Назъров от Кърджали, който утрои своята печалба и си тръгна с 12 000 лева. Преди него играта напусна Елена Юрукова от Гоце Делчев, която е с 3 000 лева по-богата.

В играта „Мега джакпот” късметът се усмихна на Светла Цветкова от Етрополе, която спечели 25 000 лева и петдневна екскурзия за двама в Рим. „Все още не мога да повярвам какво ми се е случило”, коментира Светла след края на играта. Късметлийката живее в Испания и специално за своето участие се е прибрала в България. Спечелената сума ще използва предимно за нуждите и желанията на своите деца, а на страхотната екскурзия в Рим ще отиде със своя съпруг.

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.