Симона трябва да реши дали да запази бебето в епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Пред труден избор между компромиса и отстояването на себе си се изправят приятелите в „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Дани трябва да реши как да постъпи със Симона. Ситуацията на чаровния фотограф се усложнява още повече, след като стана ясно, че между него и Рая все още тлеят чувства. Дали обаче Рая ще иска да подновят тяхната връзка? И каква ще бъде реакцията ѝ, когато разбере, че Дани се е завърнал,  защото Симона е бременна от него?

Преди двамата да успеят да си изяснят своите отношения, Дани ще бъде принуден да реши как да постъпи със Симона, която също се изправя пред труден избор. Под натиска на майка си тийнейджърката постъпва в клиника за аборти. Дани осъзнава, че повече от всичко на света иска да спаси своето неродено дете, но дали ще успее да стигне навреме, за да предотврати надвисналата опасност?

Случващото се със Симона е тежък удар и върху Боби, който освен че трябва да се справя с проблемите на дъщеря си, е изправен и пред реалната опасност от фалит. За съжаление, заслепеният баща не обръща внимание на предупрежденията на София и е на път да изгуби не само бара, но и сервиза. Митко също е изправен пред избор – дали да прекрати изтощаващата го връзка с Камелия, или отново да направи компромис в името на любовта? Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay