Коко среща новата си любот в епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Нови запознанства и срещи със стари познати и роднини могат да променят съдбите на приятелите в квартирата на „София - Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Коко побърква всички с постоянната си  намеса в делата им. Основната цел на забавния съквартирант е да получи повече информация за другите, която да включи в книгата си. Но и Коко си намира майстора в лицето на млада контрольорка в градския транспорт. Дали обаче тази среща няма да събере две сродни души – Радостина и Коко?

София също се готви за среща с новия си обожател, с когото се е запознала в Интернет. Младото момиче е обнадеждено и изпълнено с очаквания след кореспонденцията ѝ с мистериозния  си ухажор в мрежата, но дали няма да се разочарова и отчае при срещата им очи в очи. Неочаквано и Митко ще се озове на среща със съседското момиче, уредена от напористата му леля. Постоянната намеса на старицата в личния му живот, карат Митко да търси нова квартира. Дали обаче ще успее да намери своето място?

Сабина се готви да се изправи пред призраците на своето минало, като се срещне с баща си след дълги години на отричане и обвинения. Това може да се окаже последният шанс за помирение на двамата, предвид че бащата на Ина е в тежко състояние и е приет в болница. Дали баща и дъщеря ще се помирят, или Сабин или ще бъде тотално зачеркната от семейството си? Дани и Рая се готвят да посрещнат Галя, която се завръща от пътешествията си с Бранко в Италия.  Дали младият фотограф ще се престраши да разкрие на Галя, че ще става баща?

Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay