Не пропускайте най-интересните спортни събития този уикенд в ефира на Diema Extra, както и в онлайн платформата Gong Play

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място тази неделя в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra. Сред акцентите в програмата на спортните канали са решаващи срещи от родната А група, професионален бокс, важни мачове от Английската висша лига, френската Лига 1 и Националната баскетболна асоциация. 

В неделя Diema Sport 2 HD ще зарадва феновете на българския футбол с още две срещи от А група – отборът на Славия излиза срещу Берое в 13.15 ч., а в 15.30 ч. е срещата между Пирин и Ботев. Кулминацията в неделния ден е финалната среща за Купа на Лигата между отборите на Ливърпул и Манчестър Сити, която Diema Sport 2 HD ще излъчи директно в 18.30 ч. За любителите на баскетбола Diema Sport HD ще излъчи мача от испанската баскетболна лига Уникаха – Мурсия директно от 13.30 ч., както и срещата от НБА Атланта Хоукс – Шарлот Хорнетс от 22.30 ч. Запазено място в програмата има и срещата от Английската висша лига между Манчестър Юнайтед и Арсенал в неделя от 16.05 ч. по Diema Sport HD. 

Не пропускайте най-интересните спортни събития тази уикенд в ефира на Diema Extra, както и в онлайн платформата GongPlay.

Снимка: Thinkstock