Гледайте най-щедрото телевизионно шоу тази вечер от 19.30 ч. по Нова

Национална лотария тази събота по Нова отново ще докаже, че пари при късмет отиват. Повече от 1 милион лева ще могат да спечелят 10 късметлии, които са си купили билет или са участвали в лото игрите, спечелили са „Участие в жребиите за ТВ игри“, регистрирали са си печалбата и са се превърнали в супер специални хора. Вие също може да станете супер специален с помощта на билетите „Сбъдни мечтите си”, „Лото+”, „Златната 7”, „Мега милиони”, „Печалба за цял живот”, „Мечтаният дом”, „Кеш х 10”, „Кеш х 20”, „Кеш х 50”, „Лото 6 от 47“, „Перфектният подарък“ , „Златното съкровище“ или лото игрите „Големият джакпот“ и „Лото 6 от 47”.

В студиото на Национална лотария може да попаднете и по още един начин – ако спечелите голяма печалба. Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова с удоволствие ще връчат чековете на  26 късметлии, които ще се появят на сцената на предаването тази седмица, ще вземат своя чек и ще си тръгнат по-богати. 

Не пропускайте да видите с какви печалби ще подобрят стандарта си на живот късметлиите в Национална лотария днес в 19.30 ч. по Нова телевизия.