"Длъжник съм на семейството ми, защото не им отделях достатъчно внимание", казва той

 

Той е последният човек, когото искате да видите в дома си. Кошмарът ви обаче ще е пълен, ако го засечете в кухнята си. Той е черешка на всяка торта и кошмарът на всяка домакиня. Освен това повлече крак и днес в България готвачите вече не са само в кухнята, а и в телевизора.

 

С каква нова порция кошмари в кухнята ще ни изненада шеф Манчев? Разказ за конкуренцията в бизнеса и каква е цената да си всеки ден в устата на хората.

 

"В Източна Европа, с изключение на Гърция, няма ресторанти с мишлен звезда. Това е, защото инвестицията в кухнята е изключително скъпа. За да притежават звезда мишлен, те трябва да имат собствено меню. В нашата професия човек трябва да пътува, да се презарежда, да учи нови рецепти", каза в студиото на "Комбина"

 

"Доволен съм, че влюзох в телевизията, за да покажем какво представлява професията ни. Показахме, че тази професия е за хора професионалисти", добави той.

 

Съжалява, че не е отделил достатъчно внимание на семейството си, докато е развивал собствен бизнес.

 

"Длъжник съм им. Това е нещо, което много ми тежи. Не видях сина ми и жена ми. Надявам се да ми е простил. Опитвам се да компенсирам с вниманието, което му отделям сега", казва още шеф Манчев.

 

Какво още споделя шеф Манчев за баща си, семейството си и професията си гледайте във видеото.