Той призна, че кралската сватба ще остане пикът в неговата професионална кариера

Фризьорът на Кейт Мидълтън Ричард Уорд, който се грижи за косите на редица знаменитости, призна, че кралската сватба ще остане пикът в неговата професионална кариера.

 

Работещият в Лондон коафьор стартира нова линия продукти за грижа за косата. В интервю по повода той сподели, че сватбеният ден на Кейт е бил най-важният в кариерата му, защото милиони професионалисти по света съсредоточиха вниманието си върху прическата на булката и наблюдаваха зорко дали косата ѝ ще се развали.

 

„Но тя имаше съвършена коса, а за мен този ден ще остане завинаги в спомените ми. Най-силно си спомням чувството на облекчение, когато херцогинята се качи на балкона и косата ѝ все още беше перфектна. Нито един кичур не се беше разместил”, сподели Уорд, цитиран от БГНЕС.

 

Въпреки че фризьорът усеща, че диктува тенденциите с косата на Кейт, той призна, че все повече жени искат късата прическа на черта като на Тейлър Суифт.

 

"Ан Хатауей също е голям пример за подражание. Тя има класически стил, който никога не излиза от мода, като същевременно е модерна", допълни Ричард Уорд.

 

Въпреки завидния успех, който е постигнал, той все още мечтае.

 

„Бих се радвал да направя косата на Никол Кидман. Тя е невероятна и също като Кейт тя е като празно платно, върху което мога да работя”, сподели още звездният фризьор.