Калин предприема крайни решения, за да си върне вниманието на Биляна

МБАЛ „Свети Кирил” ще се превърне в истинско бойно поле. Проф. Генадиев ще бъде принуден да посрещне решението си за съкращения в болницата със стачка на работещите в нея. Между пациентите и стачкуващите медици Генадиев ще се сблъска и с неодобрението на своята съпруга, която ще му потърси сметка за оставащата на работа д-р Кръстева. Ще намери ли правилния изход от напрегнатата ситуация професорът или натискът и поредицата от злополучия ще сломят духа му и той ще реши да се откаже предстои да разберем.

 

Д-р Василев също ще преживее тежки моменти и в следващите епизоди на „Откраднат живот”. Той едновременно става по-близък с Калин и по-привързан към Биляна. Тази седмица ще видим какво решение е взел Калин, за да си върне вниманието на любимата и как ще реагира Александър на него. Дали влюбеният Василев ще се откаже от обекта на своите чувства в името на приятелството или решението на Калин ще го накара още по-силно да се бори за Биляна? Алекс ще има затруднения не само в отношенията си с д-р Захариева. Младият лекар ще се изправи пред тежките последствия от чужди грешки и ще бъде принуден да търси изход от фатално развилата се ситуация с родилката Мила. Ще поеме ли д-р Василев отговорността за смъртта на Мила и каква ще бъде реакцията на д-р Генадиев ще разберем от вторник до четвъртък от 21 часа по Нова.

 

Виолета и Петър Захариеви ще бъдат на крачка от финализиране на сделката с бебето на Ирина. След като властната Виолета поговори с дъщеря си за отношенията ѝ с Калин и Александър, до нея ще стигне слухът за връзката на Василев с Наталия. Тази новина ще я успокои и тя ще се съсредоточи единствено върху незаконната сделка. Ще се финализира ли тя или младата Ирина ще се откаже от решението си в последния момент ще разберем съвсем скоро в „Откраднат живот”

 

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.