Следете двубоите на euro2016.gong.bg

Под сянката на футболното хулиганство и заплахата от отстраняване от UEFA EURO 2016 Русия ще се изправи срещу Словакия във втори двубой за двата тима от група В на шампионата. Срещата днес от 16.00 ч. можете да гледате на живо в ефира на Diema и Diema Sport 2, както и напълно свободно на сайта euro2016.gong.bg

От деветте предишни мача между Русия и Словакия, три победи са за руснаците, две за словаците, а четири срещи са завършили наравно. Близо 50 хиляди зрители ще се съберат на стадиона в Лил за големия сблъсък, който ще даде насока за бъдещето на двата състава на Европейското първенство. 

След това в 19.00 ч. тази вечер отборите на Румъния и Швейцария ще излязат един срещу друг във вторите си срещи от група А. Румънците ще търсят първите си точки след поражението с 1:2 от Франция, докато Швейцария ще гони втори успех, след победата с 1:0 над Албания в първия си мач. Националният тим на Швейцария не е печелил два двубоя от груповата фаза на еврошампионат, така че по думите на Владимир Петкович отборът ще се опита да пренапише историята. Двубоя можете да гледате на живо в ефира на Diema и Diema Sport 2, както и на euro2016.gong.bg.

В 22.00 ч. тази вечер е срещата между отборите на Албания и Франция. Французите стартираха успешно на шампионата, побеждавайки с 2:1 Румъния и оглавяват временното класиране в група, Албания пък отстъпи на Швейцария и е на дъното в подреждането. От четирите предишни мача между двата състава Франция е записала четири успеха, като е реализирала 11 гола срещу само 1 за съперника.

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача – по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg

*Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg.