Освен три гола, феновете на футбола видяха пълен обрат, дузпа и червен картон

Домакинът Франция е поредният четвъртфиналист на UEFA EURO 2016, след като успя да отстрани една от приятните изненади на турнира – Ирландия, съобщава Gong.bg

„Петлите“ изстрадаха успеха си с 2:1, а мачът на „Стад дьо Люмиер“ предложи изключителни емоции. Освен три гола, феновете на футбола видяха пълен обрат, дузпа, червен картон и куп други положения, а в крайна сметка късметът се усмихна именно на французите.                      

Кадри от двобоя може да видите ТУК, а още спортни новини четете ТУК

Германия и Словакия ще играят в 19.00 часа днес, като мача се предава от БНТ, а късната среща е между Унгария и Белгия, отново в ефира на Diema.  

На 27 юни може да гледате останалите два мача от осминафиналите. Първият ще бъде излъчен от 19.00 часа по БНТ и БНТ HD, а вторият –от 22.00 часа  по Нова телевизия и по Diema Sport. 

Първият четвъртфинал ще се играе на 30 юни и ще излъчи от 22. 00 часа по БНТ1/БНТ HD. На първи юли отново от 22.00 часа ще се играе вторият четвъртфинал. Той ще се излъчва по   Diema/Diema Sport. Третият четвъртфинал е точно ден по-късно и може да го гледате в ефира на БНТ1/БНТ HD, а четвъртият – на 3 юли от 22.00 часа по  Nova/Diema Sport . 

Първият полуфинал е на 6 юли от 22.00 часа и ще се излъчва по БНТ1/БНТ HD, а вторият – ден по-късно може да гледате в ефира на  Nova/Diema Sport . Финалът е на 10 юли и може да бъде гледан, както по   Nova/Diema Sport, така и по БНТ1/БНТ HD.