Бундестимът се представи изключително силно

Германия победи Словакия с 3:0 в осминафиналния мач от Европейското първенство, който се игра на стадион „Пиер-Моро“ в Лил. Бундестимът се представи изключително силно, докато словаците не успяха да се противопоставят на своя съперник, съобщава Gong.bg

Германия се класира на четвъртфиналите на Европейското първенство, където ще се изправи срещу победителя от сблъсъка между Италия и Испания.

Кадри от двобоя може да видите ТУК, а още спортни новини четете ТУК

Kъсната среща е между Унгария и Белгия. Можете да я гледате в ефира на Diema.  На 27 юни може да гледате останалите два мача от осминафиналите. Първият ще бъде излъчен от 19.00 часа по БНТ и БНТ HD, а вторият –от 22.00 часа  по Нова телевизия и по Diema Sport. 

Първият четвъртфинал ще се играе на 30 юни и ще излъчи от 22. 00 часа по БНТ1/БНТ HD. На първи юли отново от 22.00 часа ще се играе вторият четвъртфинал. Той ще се излъчва по   Diema/Diema Sport. Третият четвъртфинал е точно ден по-късно и може да го гледате в ефира на БНТ1/БНТ HD, а четвъртият – на 3 юли от 22.00 часа по  Nova/Diema Sport . 

Първият полуфинал е на 6 юли от 22.00 часа и ще се излъчва по БНТ1/БНТ HD, а вторият – ден по-късно може да гледате в ефира на  Nova/Diema Sport . Финалът е на 10 юли и може да бъде гледан, както по   Nova/Diema Sport, така и по БНТ1/БНТ HD.