Новата рубрика разкрива малко познати места и любими кътчета на популярни български личности всеки петък в „Здравей, България”

Защо Ники Дойнов си купи полусрутена къща в изоставено ивайловградско село? Каква е причината водещият на Новините на NOVA да ни отведе в непознатата Мраморна земя на края на България? Това ще разберем в първи епизод на най-новата рубрика - „Опознай България”, която стартира от 22 юли в „Здравей, България” по NOVA.

Уникални кадри, малко познати местности и любими кътчета на популярни български личности разкрива рубриката „Опознай България”, която NOVA реализира съвместно с уебсайта Оpoznai.bg, част от портфолиото на Нетинфо. Всеки петък в „Здравей, България” известни личности ще показват непознати места от родината ни и ще ни разкриват защо са толкова специални за тях. А за всички любители на пътешествията, най-изчерпателният каталог на забележителностите в България Оpoznai.bg предоставя над 5 000 статии с полезна информация за природни обекти, култура и изкуство, събития, места за забавления и подслон.

На 29 юли, петък, във втория епизод от поредицата, ще проследим стъпките на политолога Евгений Дайнов по ръба на скалите на едно от най-южните черноморски села – Синеморец, и ще разберем защо го смята за свой втори дом? Дайнов ще ни разходи с каяк по тайнствената река Велека.

Предстоят пътувания и с актрисата Марта Вачкова, Любен Дилов-син и още любими лица през лятото, които ще ни помогнат да опознаем България.

Лято е. Не пропускайте възможността да пътувате с „Опознай, България” и Оpoznai.bg и да посетите любимите места на известни български личности – всеки петък в „Здравей, България” по NOVA.