Коалиция „Обединените патриоти”не беше само за тези избори, тя продължава, подчерта той

Коалиция „Обединени патриоти” не е само за президентските избори, тя продължава, заяви кандидатът за президент Красимир Каракачанов, който по социологическите данни се нарежда на трета позиция след ген. Румен Радев и Цецка Цачева. 

СНИМКИ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ВИЖТЕ ТУК

„Тримата с Валери Симеонов и с Волен Сидеров сме като един юмрук, който в бъдеще ще налага правилните решения в българската политика”, каза още Каракачанов по време на пресконференцията на "Обединените патриоти" в НДК

 „Ние правим само изненади, без да влизаме в  ролята на Дядо Коледа. Изненадахме всички онези, които правиха прогнози, че патриотите не могат да се обединят. Ние не се скарахме по време на кампанията, както предвиждаха много от наблюдателите”, подчерта той.

Преди да влезе в НДК, Каракачанов коментира и възможността да има предсрочни избори. "Предсрочните избори не ни плашат, въпросът е да помислим трезво и прагматично като нормални българи трябват ли на България предсрочни избори или първо трябва национално съгласие по важните въпроси", коментира още Каракачанов. 

„Ако Цецка Цачева и генерал Румен Радев отиват на балотаж, искаме да чуем какво мислят те за минималната пенсия. Смятат ли, че е правилно българските учители, които са работили по 40 години, да получават 157 лева пенсия?

Смятат ли, че може да се живее със 157 лева, при положение, че прагът на бедността е 300 лева? Те трябва да кажат как ще го направят, ние им подсказваме как – като се премахна тази далавера със строенето на два патрулни кораба, като се удари контрабандата по горивата. Питаме двамата, които ще отидат на балотаж, какво ще кажат по темата за трайно заселване на мигранти в България. Който от тях бъде конкретен, може би ще бъде припознат от нашите избиратели”, каза още Каракачанов. 

„Българският народ има много сериозно патриотично представителство в наше лице и нашата първа голяма победа вече е постигната и тази победа е уникалното по мащаба си обединение на патриотите.  Смятаме, че това ще положи началото на един нов политически етап” , заяви лидерът на НСФБ Валери Симеонов. 

„Ние направихме нещо добро, то беше разумно и хората го оцениха. Направихме това, което хората искаха да видят от нас”, коментира лидерът на „Атака” Волен Сидеров. „Единството ни е пример за това как трябва да се действа в българската политика”, подчерта той. 

А вие за кого ще подкрепите на балотажа? Гласувайте в нашата анкета тук