Екипът отправи покана на Гала да стане част от Съвета на шоуто в специалния Новогодишен концерт

“Когато създавахме шоуто, решихме да рискуваме, но не очаквахме, че ще се получи такъв фурор – всички наблюдават с интерес пиковите моменти. Направихме трамплина за шоуто в България“, разказа сценаристът на новото забавно музикално шоу “Пееш или лъжеш“ Влади Априлов, допълвайки, че публиката се вълнува не по-малко от гостуващата звезда в представянията на участниците на сцената.

По темата

Като член на Съвета в предаването Емил Кошлуков сподели, че именно актьорската игра е водеща в сценичните изяви, която на моменти, наподобява уменията на най-добрите певци в мимиките и работата с диафрагма.

“Любо беше първата жертва, която се поддаде на такава сполучлива заблуда“, пошегува се Кошлуков, който похвали уменията на дуетната му половинка Милка Татарева.

“Имам актьорски умения от малка и винаги съм била много експресивна. Тренирала съм неведнъж пред огледалото. Емил също реши, че съм певица“, шеговито отговори Милка, която не скри, че се е забавлявала през цялото време в различните предизвикателства на динамичното шоу.

В “На кафе“ екипът издаде, че 80% от историята на всеки участник е истинска, но уловката се крие в детайлите на биографията и представянето. Милка е първата победителка, която получи възможността да се превърне в дуетна половинка на гостуващата звезда и да стъпи на сцената на Новогодишния концерт на шоуто. Голямата новина на гостуването беше отправената покана към Гала да се присъедини към Съвета на „Пееш или лъжеш“ по време на специалния концерт по NOVA.

Гледайте „Пееш или лъжеш“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на "Пееш или лъжеш". Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди само в NOVA PLAY.