Гимнастичка с над 50 медала, вокал на рок група и дългогодишен катерач ще убеждават известния изпълнител в уменията си тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Спортни величия, звезди от клубната сцена и всестранно развити кандидати ще се опитат да спечелят Веселин Маринов в "Пееш или лъжеш" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. И тази седмица забавното музикално шоу ще представи интересни участници, които ще провокират и заблуждават до последния момент гост-звездата и Съвета.

Гимнастичка с над 50 медала ще си постави за цел да завоюва мястото на дуетна половинка на известния български изпълнител, нареждайки се до вокал на рок група и дългогодишен катерач. Пресечната точка между спорт и музика ще се окаже решаваща и при футболен съдия, който междувременно гради музикална кариера.

По темата

Към разследващия екип от Съветници в шоуто ще се присъединят ненадминатият Геро, хип-хоп гуруто Криско и звездата на уеб сериала "Не така, брат" Надя Петрова. Те ще вложат целия си потенциал на актьори и изпълнители, за да разграничат умелите имитатори от талантливите изпълнители и да дадат точните съвети.

Победителят за вечерта ще се отправи в дует с Веселин Маринов към Новогодишния концерт на NOVA, който ще срещне на сцената всички звезди и дуетните им половинки в първия сезон на "Пееш или лъжеш".

Дали добрите спортисти са и добри певци? Кои от историите са истински и кое – измислено амплоа? И най-важното – ще избере ли Веселин Маринов  певец с талант или ще попадне на добър имитатор? Не пропускайте "Пееш или лъжеш" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY