След избора на примата седемте гост-звезди и техните победители ще се отправят към специалния новогодишен концерт на шоуто на 31 декември

Примата на българската естрадна музика Йорданка Христова ще направи своя избор сред осемте кандидати в забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш" в момента по NOVA. Двойник на една от звездите на X Factor, актьор от трупата на Театър "София" и дама, влюбена в Шекспировите произведения, ще се опитат да впечатлят голямата певица. 

Истинските музикални умения ще се смесят с импровизираните таланти, поставяйки пред дилема гост-звездата и Съвета на шоуто. В разкриването на пеещите и умелите имитатори ще се включат и гостуващите членове на екипа от професионалисти – Марги Хранова и Мартин Захариев. 

По темата

"Независимо дали пее правилно, човек трябва да умее да се забавлява. Аз съм много доверчива и е много вероятно по-опитните имитатори да успеят да ме излъжат", разказа Йорданка Христова пред камерата на "На кафе".

След избора на обичаната изпълнителка в неделя, седемте гост-звезди и техните дуетни половинки ще излязат на сцената на специалния новогодишен концерт, който ще бъде излъчен на 31 декември от 20.00 ч. в ефира на NOVA. Добрите певци и успешните имитатори, които заслужиха избора на изпълнителите, ще имат възможност отново да ги изненадат с подготовка за дуетни изпълнения на емблематични парчета. 

Какъв избор ще направи Йорданка Христова? Ще се довери ли на интуицията си в подбора на дуетна половинка? Не пропускайте "Пееш или лъжеш" тази неделя от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY