Той ще търси отговори на актуални въпроси в нова рубрика на „Здравей, България”

От понеделник репортерът на Новините на NOVA Георги Георгиев тръгва по следите за зрителски сигнали за нередности в новата рубрика на „Здравей, България" "На твоя страна".

Тя ще се излъчва два пъти седмично и ще изважда на светло проблемите, с които се сблъскваме в ежедневието си, ще показва нещата, които нарушават правата ни, ще търси решения в помощ на потребителя, ще дава ценни съвети как да отстояваме интересите си. Жоро и екипът на "Здравей, България" ще реагират на актуалните теми от деня чрез репортажи и срещи с потърпевши и експерти.

Всяка една от темите ще намира своето продължение и в онлайн дискусия веднага след ефир, за да получат зрителите конкретни съвети за от специалисти. 

В ефира на „Събуди се” Георги Георгиев сподели, че „На твоя страна” ще му даде възможност да отговори на въпросите, които остават отворени след отразяването на дадена тема от новинарския поток.

Първата тема в "На твоя страна" е санирането. Жоро ще търси информация за това ще плати ли всеки от нас за безплатното саниране и до колко домакинства ще достигнат средствата, отпуснати за довършване на замразените преди време проекти.

Зрителите могат да изпращат сигнали за нередности и да споделят проблемите, с които се сблъскват като потребители, на e-mail georgi.georgiev@ntv.bg и във Facebook страницата на Georgi Georgiev Nova TV.