Симона празнува щур и опасен рожден ден, Стефи се бори да запази голямата си тайна, стар приятел се завръща и обърква плановете на останалите

Неочаквани последици от още по-неочаквани събития ще преобърнат живота на приятелите от “София – Ден и Нощ“ тази седмица по NOVA. Изпитания за любовта и приятелството им ще ги поставят пред важни избори, от които ще зависи съдбата им. Дали отношенията и подкрепата помежду им ще са достатъчно силни, за да се справят с трудностите, ще стане ясно в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Симона става на 19 години и преживява щури приключения с елементи на екшън. Рожденият й ден е пред провал, а опасностите, свързани с него, минават границите на забавното и застрашават цялата компания. Съдбата обаче готви изненада за рожденицата и само от решението на Мони зависи как ще се развият събитията.

Стефания се озовава на кръстопът заради дълго пазена тайна от личния й живот. Отчаяна, тя се затваря в себе си, с което предизвиква подозренията на останалите приятели. Стефи е готова на всичко, за да запази тайната, от която много се срамува. Какво крие и има ли кой да я подкрепи по най-правилния начин в този труден момент?

От подкрепа има нужда и Калина, чието минало също й залага все повече нови и нови капани. Оплетена в алчните схеми на вуйчо си, тя вече не намира изход от битките за семейното наследство. Ще успеят ли Боби и Ясен да й помогнат в сложната ситуация и има ли изобщо излизане от нея?

Стар приятел се завръща в България и изцяло обърква отношенията на компанията в квартирата. Кой е той, защо се е завърнал и какви са плановете, които крои? Това ще разберем в епизодите на “София - Ден и Нощ" тази седмица, от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.