Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч.

В риалити сериала "София – Ден и Нощ" Боби измъква Симона от ареста. В епизода тази вечер той се държи много странно с дъщеря си, като дори й взима парите, които са били подарък за рождения ден. Симона се оправдава, но Асен смята, че са виновни и я съветва да си мълчи. За да й даде урок, Боби я запознава с жената, която почиства входа на кооперацията и я кара да свърши работата й за деня.  

Междувременно Зара организира продажбата на фотообектива на Дани. Стела се прибира от работа и открива анонимно заплашително писмо. Тя отива в офиса на брат си и му разказва за заплахите на пастора, като признава, че я е страх да остане сама довечера.  

Калина е притеснена. Вуйчо й отново я търси. Иска да се видят в хотела, а Боби го няма и Ясен е в планината. Дали ще се престраши да отиде сама и да му каже, че знае цялата истина? Гледайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.