Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Дълбоко пазени тайни и отдавна забравени лица от миналото ще объркат живота на приятелите в риалити сериала “София – Ден и Нощ” по NOVA. В епизода тази вечер в клуба се появява бивша приятелка на Марио, за която той няма добри спомени. Причината е, че го е зарязала, когато е останал без пари. Оказва се, обаче, че тя е новото гадже на Дамян. Марио не иска приятелят му да пострада и решава да заложи капан на безсърдечната госпожица, за да покаже тя истинската си същност. Ще успее ли неговия план?

Призраци от миналото продължават да преследват и Стефания, която разкрива на сестра си Джулия дълбоко пазената тайна, че има дете. Каква ще бъде реакцията на Джулия и ще намерят ли двете изход от ситуацията? Гледайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.