Бойко Борисов призова за дипломатичност и разум

С концерт в най-голямата зала "Колодрума" в Пловдив ГЕРБ закри официално предизборната си кампания.

Лидерът на партията Бойко Борисов заяви, че е сериозно обезпокоен от това, което се случва на границата с Турция. Според него, други партии създават напрежение, което ще ескалира и след това няма да може да бъде овладяно. Той призова за дипломатичност и повече разум.

Как останалите партии  закриха кампаниите си - очаквайте в късните новини.

По темата

А в деня на вота - най-точните резултати и първите коментари на победители и победени, гледайте първо в ефира на NOVA.

Специалното ни изборно студио в НДК е с водещи Ани Цолова и Виктор Николаев, а Невена Василева и Николай Дойнов ще представят резултатите по нов и атрактивен начин - на живо пред сградата на Народното събрание!

„Новите 240 - избори след изборите” - очакваме ви с виртуална реалност и реален опит в ефира на NOVA! 

Една от изненадите в ефира на NOVA в деня на парламентарния вот ще бъде една различна "Комбина" до Лора Крумова ще застане Милен Цветков, а Галя Щърбева ще следи пулса на изборния ден от изнесено студио. Предаването по изключение ще се излъчи от 16.00 до 18.00 ч. в неделя, 26 март, и ще търси различен поглед на това как и за какво гласуват българите с директни включвания от страната и чужбина. 

"Събуди се и гласувай" ще сложи началото на изборния маратон по NOVA в 7.00 ч. Извънредни новини през целия ден и над 20 екипа на Новините на NOVA на живо от България и чужбина ще осигурят на българите достъп до най-актуалното от изборния ден чрез телевизионния ефир, радио NOVA NEWS, както и в уебсайта Nova.bg

В деня на вота следете развитието на изборния ден във Facebook страницата на Новините на NOVA. Харесайте я и ще получавате ексклузивна информация за хода на вота. 

Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали ТУК.