Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

29 лото играчи превърнаха късмета си с в пари благодарение на щедрите билети и Лото игри на Национална лотария. Само за половин час водещите Рая Пакова и Захари Бахаров раздадоха печалби за 1 075 102 лева в шоуто на 25 март. Студиото се препълни с щастливци, които се прибраха доволни с чекове за крупни печалби.

Най-голяма сума ще харчи Айше Гърбева от село Абланица.  Тя спечели внушителните 300 000 лева от билет “Супер Лото +“. С чек за страхотната печалба от 200 000 лева пък се сдоби щастливката Таня Фъртунова от Асеновград. Голямото парично щастие и осигури билет “Американско бинго“. Чекове за печалби от 100 000 лева от играта “Големият Джакпот“ получиха Огнян Йорданов от Силистра и Орхан Мустафов от София.

Билет “Златните пирамиди 4“ позлати с 50 000 лева софиянеца Борислав Андреев. Същата сума грабна Стоян Анастасов от Пловдив, но от билет “Лото +“.  Печалба от 50 000 лева падна и в Плевен. Спечели си я Георги Спасов, които е играл с билет “Супер Лото +“.

Румяна Михайлова от Каспичан и Ирина Желязкова  от село Лясково спечелиха по 10 000 лева от билет “Златната 7“. Със същата сума забогатяха Росен Христов от град Елена от билет “Кеш Кръстословици“ и Петър Петров от Белослав от билет “Супер Лото +“.

Чекове за печалби от 6000 лева от играта “Големият Джакпот“ грабнаха Стойчо Василев от Пловдив и Георги Ангелов от Белене. По 5000 лева пък спечелиха Мелания Микова от София и Атанас Атанасов от Пазарджик.

Билет “Американско бинго“ зарадва с печалби от 5000 лева Божин Митев от Хасково, Стоян Кьосев от Сапарева баня и Георги Михалчев от Враца. Играта “Лото 6 от 47“ ощастливи с 5000 лева Атанас Киров от Стара Загора, а “Лото Спорт“ донесе същата сума на Джевджет Ходжа  от село Манолич. Билет “Златните пирамиди 4“ увеличи с по 5000 лева бюджета на Митко Паскалев от Хасково и Петър Димитров от София.

По 5000 лева спечелиха и Славка Кожухарова от Бургас от билет “Лото Зодиак“, Иринка Христова от Пловдив от билет “Кеш кръстословици“, Добрин Вълчанов от Варна от билет “Карибско съкровище“, Нина Гацова от София от билет “Печалба за цял живот“, Елена Василева от Асеновград от “Супер Лото +“, Емилия Тепавичарова от Габрово от билет “Ново Бинго“, и Славчо Димитров  от село Маноле от билет “Златната 7“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.