Кого ще подкрепят Патриотите в бъдещо правителство?

"Разочарован съм от резултата ни на изборите. Очаквах, че той ще бъде по-голям". Това заяви за NOVA Валери Симеонов от "Обединени патриоти".  

По темата

Според резултатите към 19.00 часа от екзитполовете на Агенция "Алфа Рисърч" и на  "Галъп интернешънъл"  - поръчани и финансирани от NOVA, "Обединените патриоти" печелят съответно 9,5% и 8,8%.  

На въпроса дали партията му ще подкрепи победителя ГЕРБ в бъдещо правителство, той отговори, че всичко зависи от програмите, които трябва да се съгласуват. 

КОЙ С КОГО ЩЕ СЕ КОАЛИРА СЛЕД ИЗБОРИТЕ? (ВИДЕО)

"Няма значение кой е победителят. Важното е ние какво ще направим спрямо ангажиментите, които сме поели пред нашите избиратели", заяви той. 

"Ще искаме минимална пенсия 300 лева, мерки срещу битовата престъпност, реформи в енергетиката в посока намаляване цената на електроенегията, промени в образованието и в здравеопазването", изтъкна Симеонов

В деня на вота следете изборните резултати с NOVA. Харесайте Facebook страницата на Новините на NOVA и следете реакциите на политическите лидери
 
Ако сте станали свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали ТУК.