Гледайте "Предложение за брак" в 12.30 ч. и "Невъзможен романс" от 14.15 ч. по NOVA

Неделен следобед изпълен със сватбени приключения очаква зрителите на NOVA. В 12.30 ч. звездата от "Малки сладки лъжкини" Райън Мериман ще трябва да преодолее нерешителността си, за да предложи брак на популярната актриса от "Дневниците на вампира" Кайла Юел. Мериман влиза в ролята на Травис, който смята, че е настъпил моментът да направи следващата крачка в отношенията си с приятелката си Лена. Малко след като купува скъп годежен пръстен, Травис губи работата си. Докато оплаква разрушените си мечти, брат му – Седрик, решава да изпрати младата двойка на къмпинг, за да открият перфектната атмосфера за перфектното предложение за брак. Когато Травис и Лена пристигат, мястото се оказва всичко друго, но не и романтично и незабравимо. Ще успее ли Травис да предложи все пак на Лена или плановете му ще бъдат осуетени и всичко ще се провали? 

В 14.15 ч. актрисата известна от филма "Деца шпиони" Алекса ПенаВега влиза в ролята на успешната сватбена агентка Либи, на която също ще се наложи да премине през сватбени препятствия в премиерната комедия "Невъзможен романс". По време на сватбено изложение тя намира своята половинка - Бен, в ролята известният актьор от "Заразно зло" Шон Робъртс. Той е чаровен финансов съветник, който съветва бъдещите съпрузи да спестят парите, които иначе биха дали за голяма и разточителна сватба. Този факт ще противоречи с всички разбирания на Либи за перфектната сватба. Ще успеят ли двамата да бъдат заедно въпреки различията си? 

Не пропускайте развръзката в "Предложение за брак" от 12.30 ч. и в премиерния за българския ефир романтичен филм "Невъзможен романс" днес от 14.15 ч. по NOVA.