Гледайте криминалния филм с Крисчън Бейл, Ейми Адамс, Брадли Купър, Джеръми Ренър, Дженифър Лорънс тази вечер в 22.20 ч. по NOVA

Истинско холивудско съзвездие очаква зрителите на NOVA тази вечер с филма с 10 номинации за Оскар "Американска схема". Крисчън Бейл, Ейми Адамс, Брадли Купър и Дженифър Лоренс, с роли в едни от най-успешните световни киноленти като "Батман", "Хвани ме, ако можеш", "Игрите на глада" и "Последният ергенски запой", ще пренесат зрителите в атмосферата на 80-те години на миналия век. 

Филмът е създаден по-истински случай и разказва за един от най-големите скандали, разтърсили американското общество. Ървин Розенфелд и Сидни Просър са ловки и много находчиви измамници, които работят прекрасно в тандем до момента, когато непредсказуемия агент на ФБР Ричи Ди Масо не ги притиска с предложение, на което вече няма как да откажат – да донасят информация на тайните служби. Първата им мисия е да оплетат в мрежите си амбициозен политик, който ловко лавира между мафията и федералните агенти.

Не пропускайте развръзката в криминалния филм "Американска схема" тази вечер от 22.20 ч. по NOVA.