Гледайте “Игра на чувства” от 12.30 ч. и “Любов с променлива облачност” от 14.15 ч. днес по NOVA

Лъкатушещите и забавни пътища на любовта ще разкрият филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. звездата от сериала “Сладки малки лъжкини” Тамин Сърсок и популярния актьор от сериала “Д-р Зоуи Харт” Травис ван Уинкъл ще станат детегледачи по принуда в семейната комедия “Игра на чувства”.

Сърсок и Уинкъл ще влязат в ролите на Маги и Алекс, които се срещат в колежа, след като ги запознават техните най-добри приятели Итън и Елена. Години по-късно техните общи приятели са женени с деца и отчаяни в желанието си за романтично бягство от действителността. За да успеят да реализират намеренията си, те се нуждаят от детегледачка за няколко дни и изборът им пада върху Маги, която от години има отговорна работа в голяма компания, за разлика от привидно безотговорния Алекс. Работата на Маги обаче е твърде ангажираща. Ето защо двамата родители решават все пак да поделят временните грижи за децата между Алекс и Маги. Първоначалното сътрудничество на детегледачите обаче бързо се превръща в бурно съперничество. Въпреки това възможността да предадат на децата някои житейски уроци сближава бившата двойка повече от всякога.

От 14.15 ч. актрисата от сериала “Теория за Големия взрив” Кати Леклерк ще открие буреносната страна на интимните отношения с актьора от сериала “Специално разузнаване” Майкъл Рейди в романтичната комедия “Любов с променлива облачност”.

Леклерк влиза в ролята на метеороложката Деб, която прекарва повечето време в преследване на докторска титла в областта на метеорологията. Вятърът на промяната обаче навлиза и в нейния живот, когато един красив директор на телевизионни новини (Майкъл Рейди) я наема, за да съобщава прогнозата за времето в ефир. Новата перспективна работа я поглъща все повече за сметка на академичните й ангажименти. Нещата се усложняват още повече, когато между нея и красивия ѝ шеф Куентин започват да прехвърчат искри. Деб трябва да направи своя избор по кой път ще поеме…

Не пропускайте развръзките в семейната комедия “Игра на чувства” от 12.30 ч. и в  романтичната комедия “Любов с променлива облачност” от 14.15 ч. днес по NOVA.