Британската журналистка Пени Джунър разказа подробности от кралския любовен триъгълник

Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, макар той да бе обречен от самото си начало. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след много, много години.

ВИЖТЕ ЛЮБОПИТНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРИНЦЕСА ДАЯНА, КОИТО НЕ ЗНАЕХТЕ ДОСЕГА 

По темата

В средата на юли сегашната съпруга на престолонаследника, херцогинята на Корнуол, навършва 70 години. По този повод британската журналистка Пени Джунър написа биография на Камила и разказа подробности от кралския любовен триъгълник. Книгата се базира на данни и разкази, които авторката е получила от разговори с приятели и познати на Камила и Чарлз, съобщава БГНЕС. 

Разкриха съдържанието на писма от лейди Даяна (СНИМКИ)

Оказва са, че Даяна се сближила с Камила още със запознанството им. Те наистина намерили общ език и дори станали приятелки. Но това продължило кратко – до момента, когато Даяна разбрала за връзката между Чарлз и Камила.

19 дълги години без принцеса Даяна (ВИДЕО+СНИМКИ)

Пени Джунър пише, че Даяна се променила още щом започнала подготовката за сватбата. Тя станала подозрителна, у нея се появило усещането, че я лъжат. С Камила тя започнала да се държи хладно и да страни от нея, което Чарлз не харесвал. Но двамата вярвали в по-доброто бъдеще. „Все пак Даяна му харесваше, но преди сватбата те се познаваха отскоро, твърде малко. Те едва се познаваха и едва ли биха могли добре да се разбират“, пише журналистката, цитирана от медиите.

Принц Уилям: Иска ми се мама да познаваше Кейт и внуците си (ГАЛЕРИЯ)

Но въпреки това Чарлз харесваше Даяна и не искаше да я губи“, твърди журналистката. "След като принцът направил предложение за брак на Даяна, връзката с Камила беше скъсана, на нея й бе забранено да се доближава до Даяна. Но принцът все пак се надяваше, че ще може да общува с бившата си приятелка, която той продължаваше да обича.

Най-красивите принцеси и кралици на всички времена (ГАЛЕРИЯ)

Рано или късно Даяна трябваше да разбере все пак какво свързва бъдещия й съпруг с Камила. И това тя научи от друг човек", съобщава Пени Джуниър. 

Чарлз не се замисля какво й струва на Даяна цялата тази история. "Когато бе насрочена датата на сватбата, Чарлз реши да разкаже на Даяна за Камила, но не всичко. Той каза, че с Камила били много близки приятели, но между тях не е имало физическа близост", пише още тя. 

Рокли на принцеса Даяна на изложба в Лондон (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Според биографката на Камила мнозина са обяснявали истеричните състояния на Даяна с булимията, от която тя страдала.

Вижте още: 

Как Елизабет II засрами внука си Уилям (ВИДЕО+СНИМКИ)

Сравниха Мелания Тръмп с Джаки Кенеди и принцеса Даяна (ВИДЕО+СНИМКИ)

Как се обличат кралици и принцеси за аудиенция при папата (ГАЛЕРИЯ)

НАЙ-ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ СВАТБЕНИ РОКЛИ В ИСТОРИЯТА (СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК)

Принцеса Даяна - икона на всички времена

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.