Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Поредните големи късметлии грабнаха чекове за страхотни печалби от щедрите билети и лото игри в предаването на 1 юли по NOVA. В специалното лятно издание на шоуто водещите Захари Бахаров и Олга Модева връчиха чековете на щастливците.

Само за няколко минути щедрите водещи раздадоха печалби за фантастичните 1 325 006 лева. Своя чек получи и петият милионер за тази година – Славея Вълева, която спечели 1 000 000 лева от билет "Златните пирамиди за милиони".

С печалби от 50 000 лева забогатяха Пламен Жеков от град Русе от билет "Карибско съкровище", Кирил Йонин от град Сливница от билет „Под прикритие“, Соня Атанасова от град София от билет „Кеш кръстословици 2“ и Параскева Ангелова от град Вълчи дол от билет „Ново Бинго“.

Соня Кирилова от град Перник позна и петте печеливши числа във второ теглене на играта Лото 5/35 "Златната топка" и тази събота грабна чек за страхотните 20 001 лева.

По 10 000 лева си спечелиха Иван Йорданов от град Благоевград от билет "Златната мина", Дора Мартинова от град София от билет "Перфектният подарък" и Венелин Великов от град Добрич от билет "Двойни печалби".

Трима късметлии, познали петици в играта "Лото 6 от 47", увеличиха спестяванията си с по 5000 лева. Щастливците са Анаит Абгарян от град Бургас, Младен Младенов от град Перник и Борислав Борисов от град Велико Търново. Радослав Стоянов от град София пък ще харчи страхотната сума от 5000 лева от играта "Лото Спорт".

Билет "Супер Лото + 2017" изненада с печалба от 5000 лева Йорданка Николова от град Асеновград, а "Лото + 2017" донесе същата сума и на Цветелин Цветанов от град Луковит.

Билет "Златните пирамиди 4" увеличи с по 5000 лева сметките на Мария Стайкова от град Бургас и Олга Стоянова от село Гложене. Билет "Американско бинго 2" също се погрижи за бюджетите на двама късметлии. Печалби от 5000 лева ще харчат Василена Вълкова от град Пазарджик и Иво Димов от град Бургас.

Чекове за печалби от 5000 лева грабнаха и Георги Георгиев от град Плевен от билет "Китайски дракон", Красимир Гегов от град Враца от билет "Златната 7", Петранка Василева от град Пловдив от билет "Подаръци всеки ден", Иван Недков от град София от билет "Лото +", и Людмил Минов от град Враца от билет "Кеш кръстословици 2".