Гласувайте за новите пет предложения в кампанията на сайта на "Великият понеделник"

Наградената с Оскар актриса Хали Берси се превръща в "Идеалната непозната" във втората седмица на "Великият понеделник". Лентата на Джеймс Фоли разказва историята на журналистка, която влиза в различни роли, за да изобличи човека, убил приятелката ѝ Грейс. Освен Хали Бери, звездното присъствие във филма допълват Брус Уилиси, Гари Дурдан и Джовани Рибизи. 

В най-дипломатичната телевизионна кампания зрителите могат да изберат и филма "По приятелски" с Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк. Във филма двамата ще опитат да бъдат само приятели с привилегии, но тази задача няма да им бъде толкова лесна.  

"Паник стая" е третият филм, който участва в сбълъска на титаните във втората седмица на "Великият понеделник". Джоди Фостър и Кристен Стюарт ще бъдат майка и дъщеря в трилъра на режисьора Дейвид Финчър, където някой ще нахлуе в живота им със смъртоносна мисия. 

Останалите две предложения за избор на любим филм във втората седмица на кампанията са за престъпниците Дензъл Уошингтън и Марк Уолбърг, които се изправят срещу закона в екшъна "Два патлака" и зa Джоел Кинаман, които се превръща в полуробот във филма на Хосе Падиля "Робокоп".

Феновете могат да изберат своя фаворит на сайта на "Великият понеделник", а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 10 юли, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица участниците могат да спечелят страхотни браднирани подаръци, а на финала петима от гласувалите, изтеглени чрез жребий ще спечелят голямата награда - кино кресло.