Не пропускайте "Да изненадаш любовта" от 12.30 ч. и "Агенция Купидон" от 14.15 ч. по NOVA

Две романтични филмови премиери, изпълнени с емоции, смях, забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите в неделния следобед в ефира на NOVA.

От 12.30 ч. популярният актьор от сериала “Малки сладки лъжкини” Брант Дохърти и изгряващата звезда Лекси Джоиваньоли ще открият, че една шега може да доведе до откриването на истинската любов в романтичната комедия "Да изненадаш любовта". Лекси ще се превърне в актрисата Клариса, която се връща в родния си град, за да присъства на сватба. Пред приятели тя заявява, че се среща с голяма знаменитост – Час Хънтър (Брант Дохърти). Ситуацията излиза извън контрол, когато историята става публична. Час се съгласява да се присъедини към сватбеното тържество, но в замяна Лекси трябва също да изпълни нещо.

Ще се превърнат ли отношенията им в нещо повече от игра? 

Джоли Фишър пък влиза в ролята на Ив Ловът в комедията "Агенция Купидон" от 14.15 ч. Тя е водеща на телевизионно предаване и работохолич, чиито личен живот е пълна каша. Малко преди поредния ден на св. Валентин тя ненадейно се запознава с Върнън Гарт, който твърди, че работи за агенция "Купидон" и може да ѝ помогне. Ив е скептична към предложението, но постепенно започва да се убеждава, че Върън може би наистина си разбира от работата, тъй като знае подробности за личния ѝ живот, които са неизвестни дори на най-близките ѝ. Тя решава да приеме неговата оферта и трябва да намери три двойки, които успеят да се влюбят преди деня на св. Валентин. Ако успее, тя ще бъде възнаградена и ще срещне любовта на живота си.

Дали Ив ще успее да изпълни своята мисия и да срещне любовта?

Гледайте развръзката в романтичните комедии  "Да изненадаш любовта" от 12.30 ч. и "Агенция Купидон" от 14.15 ч. по NOVA.