Медията получи признанието на потребителите и голямата награда в категория "Телевизия" в онлайн класацията "Любимите марки"

NOVA се нарежда сред най-любимите марки на българските потребители за 2017 г. в класацията "Любимите марки". На официална церемония в сряда вечерта бяха връчени призове на компании от различни сфери на бизнеса, a NOVA е победителят в категория "Телевизия". Медията получава това отличие за първи път, с което отново затвърждава лидерската си позиция в българския телевизионен ефир, като печели доверието и високата оценка на зрителите.

"NOVA неслучайно е любимата телевизия. Защото хората я обичат, допускат я в домовете си, имат ѝ доверие, вдъхновяват се от нея и я смятат за отговорна", сподели водещата на Новините на NOVA Даниела Тренчева, която получи наградата от името на медията.

"Любимите марки" е единствената по рода си потребителска класация в България. Тя се провежда за девета поредна година и дава възможност на всички гласували да определят марките, които обичат най-много.  

В класацията тази година взеха участие близо 30 000 потребители, а за финалисти в Топ 3 се бориха 390 марки в общо 39 категории. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. "Любимите марки" представя потребителското мнение за брандинга, а номинациите са основани изцяло на потребителските предпочитания.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.