Гласувайте за новите пет предложения в кампанията на сайта на "Великият понеделник"

Предложенията в четвъртата седмица на "Великият понеделник" стартират с филма "Мистър Бийн". Популярният комедиен тв герой е нагърбен с отговорната задача да отиде в Америка и да отнесе много ценна картина в калифорнийски музей. Бийн както винаги ще е готов за нови безумни и забавни приключения, които ще разсмеят всички.  

"Самолети" е второто предложение, за което могат да гласуват зрителите и разказва историята на Дъсти - самолет от малко градче с големи мечти да се състезава с истинските асове високо в небето. Въпреки спънките по пътя на успеха и страха, Дъсти се устремява към висини каквито не е и сънувал, че е възможно да достигне. 

Третият филм във "Великият понеделник" тази седмица е "Спешна пратка" с участието на Джоузеф Гордън-Левит, който се превъплъщава в ролята Уили - един от най-стриктните велокуриери в цял Манхатън. Един ден той приема поредната спешна пратка, която обаче ще се окаже повече от опасна и ще привлече вниманието на корумпиран полицай. 

Приключенският екшън "Кралят на скорпионите" е четвъртото предложение, което може да си проправи път до ефира на KINO NOVA следващия понеделник. Дуейн Джонсън - Скалата се превръща в горд мъж и непобедим воин, който ще се осмели сам да се изправи срещу силите на злото, за да се превърне в легенда и да обедини една нация.

Последното пето предложение за седмицата е филмът "Ханкок". Уил Смит влиза в ролята на нервния и конфликтен нетипичен супергерой, чиито намерения винаги завършват с огромни щети. Други ярки черти от характера му са алкохолизмът и грубият език, които го правят доста несимпатичен за гражданите, но Джейсън Бейтман ще бъде експертът, който ще опита да оправи имиджа му. 

Феновете могат да изберат своя фаворит на сайта на "Великият понеделник", а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 24 юли, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица участниците могат да спечелят страхотни браднирани подаръци, а на финала петима от гласувалите, изтеглени чрез жребий ще спечелят голямата награда - кино кресло.