И можем ли да подменим гардероба си по-евтино в Милано и Париж?

В сезона на летните разпродажби – истински или фалшиви са намаленията по магазините? Колко ни излиза пазаруването през лятото и можем ли да подменим гардероба си в Милано или в Париж по-евтино отколкото в София?

По темата

Сезонът на големите летни намаления в Европа е в разгара си. И ако все още не сте имали възможност да подмените гардероба си за най-горещия сезон, сега е моментът.  Агресивни послания с обещания за рекордно ниски цени, включително и намаления до 90%, вече ни привличат и от витрините у нас.

В повечето големи столици в Европа намаленията започват от началото на юли и продължават до края на август. А някои от магазините удължават и работното си време.

Традиционно дамите са тези, които са склонни да пазаруват повече по време на разпродажбите. 85% от оборота на търговците се прави от жените, показват проучвания свързани с нагласите за шопинг.

Истински или фалшиви са намаленията, които ни обещават търговците, и можем ли наистина да пазаруваме евтино или разпродажбите ни са по български? Могат ли обувките, дрехите и летните аксесоари да ни струват по-скъпо у нас  отколкото в Милано, Париж и Берлин? Гледайте рубриката „На твоя страна”. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.